Ledig tjänst - konsult projektledning


Projektledningskonsult

Academic House växer och söker nu en till konsult och utbildare med inriktning mot projektledning, projektmetodik och projektarbete.

 

Du blir en del av

Academic House är idag ett litet företag med stora visioner. Vi som redan är på plats drivs av målsättningen att skapa utvecklingstjänster i världsklass. Vi arbetar efter en strukturerad och beprövad modell för att säkerställa rätt resultat i våra insatser.

I din roll som konsult ansvarar du för initiering, planering, genomförande, vidareutveckling. Du kommer att ha mycket kundkontakt och arbeta nätverksbyggande. Dina dagar tillbringar du i våra moderna lokaler i centrala Stockholm eller hos våra kunder runt hela landet.

 

Du kan / har erfarenhet av

Vi är övertygade om att du har både goda och lärorika erfarenheter av att leda stora som små projekt. Du har sedan tidigare en universitets- eller högskoleexamen från ett beteendevetenskapligt-, management- eller ingenjörsprogram.

För att lyckas i dina uppdrag hos oss så är du nyfiken på aktuell beteendevetenskaplig forskning och allt som rör projektledarens roll och verktyg. Du är väl insatt i modern projektmetodik, har kännedom om de vanligast förekommande modellerna i både traditionell och agil miljö och du kanske även har, eller har funderat på, en certifiering enligt IPMA eller PMI.

 

Du är

Som person är du driven och upplevs som engagerande och pedagogisk. Du trivs i rollen som facilitator och har lätt för att få med dig andra personer på dina idéer. Du tycker om att arbeta tillsammans med människor som har höga krav och precis som vi, så vet du att humor och glädje bidrar till goda resultat. Du uppskattar värdet av samarbete och ser ditt affärs- och resultatansvar som konsult som en självklar del av ditt arbete. Du bör vara bosatt i Stockholm och ha möjlighet att resa.

 

Sänd ditt cv och några rader om varför just du passar som vår nya konsult till apply(a)academichouse.se. Märk ditt mail med "Projektledningskonsult". Vi går igenom ansökningar löpande, skicka därför din så snart som möjligt.

För mer information, kontakta Karl Fernström på 08-55 11 21 00.

.


- Tillbaka till Lediga tjänster -

   

08-55 11 21 00
Kontakta oss
Referenser

"Jag kommer att rekommendera er till alla som i framtiden ska bli chef. Öppen atmosfär, förtroendefull kursledare. DISC-modellen gav flera ”aha-upplevelser”. Cred till kursledaren, mycket bra!"
Anna Kero, Firetech Engineering


Utveckla dig i:

Kommunikativt ledarskap

24-25 jan

Förhandlingsteknik

29-30 jan

Presentationsteknik

30-31 jan

Argumentationsteknik

1 feb

Ledarskap - Ny som chef

5-6 feb

Förändringsledning

7-8 feb

Extra träningstillfälle

För att ytterligare förstärka effekt och resultat så bjuder vi alla deltagare i våra öppna program på en valfri minikurs.


Aktuella minikurser

Feedback

9 feb

Feedback

13 feb

Kreativa workshops

20 feb

Positiv påverkan

16 mar

Kreativa workshops

13 apr

Konflikthantering

16 apr


Få tips och följ oss på
Person- och Grupprofil

Utveckla ert samarbete och förstärk kommunikationen. Genom en Extended DISC person- eller grupprofil skapar du både insikt och effektivitet.


Vill du bli en av oss?

Vi har många spännande uppdrag igång och söker därför fler erfarna och skickliga konsulter. Har du arbetat som projektledare eller chef och har god insikt i aktuell beteendevetenskap, läs mer här om vad vi söker just nu.


Academic House-modellen

I våra öppna program får du förberedelse, uppföljning och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.


Aktuella tips och råd

Få aktuella tips och råd om projektledning, kommunikation, ledarskap och affärsmannaskap i vårt nyhetsbrev.

*
Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet