Academic House

Hitta till Academic House

Våra kurs- och utbildningslokaler hittar du i centrala delar av Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Stockholm

I Stockholm hittar du oss på Torsgatan 30, en kort promenad från Stockholms Centralstation. Klicka nedan för en karta och vägbeskrivning.

Hitta till oss - Stockholm

 

Göteborg och Malmö

I Göteborg och Malmö använder vi centralt belägna lokaler som passar respektive ändamål bäst. Kontakta oss för information om din kurslokal. Ring oss på 08-55 11 21 00 eller klicka nedan för att kontakta oss via mail.

Kontakta oss - Göteborg och Malmö

 

 

 

Använd våra lokaler

Du vet väl att du kan använda våra lokaler för egna utbildningar, konferenser och möten? Läs mer här om våra lokaler i Stockholm.

Lokaler för utbildning och möten

08-55 11 21 00
Kontakta oss
Hitta till ossProjektprogrammet

Medverka på en projektledningsutbildning som ger dig verktyg för lyckade resultat. Du ges praktisk träning och metoder för att leda och arbeta i projekt som når sina mål.


Referenser

"Alla konstruktiva förslag och tips. Precis vad jag behövde!"
Sara Gustafson, PEAB Sverige AB


Fri minikurs

För att förstärka effekten så bjuder vi alla deltagare i vårt öppna program på ett extra och valfritt träningstillfälle.


Förstärk dina resultat

Att införa nya arbetssätt eller förverkliga idéer och lösningar är ofta en utmaning. Tillsammans med våra konsulter och kursledare så får du verktyg för att nå dina mål!


Utveckla dig i:

Praktisk kommunikation

25-26 mar

Praktisk projektledning

25-26 mar

Projektledning fortsättning

27-28 mar

Effektiv försäljning

1-2 apr

Kommunikativt ledarskap

3-4 apr

Ledarskap för projektledare

9-10 apr


Är ni flera personer?

Har du kollegor som har behov av en ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Titta då närmare på våra förmånliga paket.


Person- och Grupprofil

Utveckla din grupp och förstärk er kommunikation. Genom en Extended DISC person- eller grupprofil skapar du förutsättningar för bättre samarbeten.


Mer än en ny pärm i hyllan

Alla utbildningar i det öppna programmet innehåller förberedelse, uppföljning, utbildningsdagar och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet