Academic House

Hitta till Academic House

Våra kurs- och utbildningslokaler hittar du i centrala delar av Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Stockholm

I Stockholm hittar du oss på Torsgatan 30, en kort promenad från Stockholms Centralstation. Klicka nedan för en karta och vägbeskrivning.

Hitta till oss - Stockholm

 

Göteborg och Malmö

I Göteborg och Malmö använder vi centralt belägna lokaler som passar respektive ändamål bäst. Kontakta oss för information om din kurslokal. Ring oss på 08-55 11 21 00 eller klicka nedan för att kontakta oss via mail.

Kontakta oss - Göteborg och Malmö

 

 

 

Använd våra lokaler

Du vet väl att du kan använda våra lokaler för egna utbildningar, konferenser och möten? Läs mer här om våra lokaler i Stockholm.

Lokaler för utbildning och möten

08-55 11 21 00
Kontakta oss
Hitta till ossProjektprogrammet

Academic House projektledarutbildning ger dig verktygen för att leda lyckade projekt. Du får praktisk träning och metoder för att leda och arbeta i projekt som når sina mål.


Referenser

"Alla konstruktiva förslag och tips. Precis vad jag behövde!"
Sara Gustafson, PEAB Sverige AB


Fri minikurs

För att förstärka effekten så bjuder vi alla deltagare i vårt öppna kursprogram på ett extra och valfritt träningstillfälle.


Förstärk dina resultat

Att införa nya arbetssätt eller förverkliga idéer och lösningar är ofta en utmaning. Tillsammans med våra konsulter och kursledare så får du verktyg för att nå dina mål!


Utveckla dig i:

Praktisk projektledning

21-22 aug

Ledarskap - Ny som chef

27-28 aug

Presentationsteknik

4-5 sep

Praktisk projektledning

4-5 sep

Förhandlingsteknik

9-10 sep

Personlig effektivitet

10-11 sep


Är ni flera personer?

Har dina kollegor också behov av ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Titta då närmare på våra förmånliga kurspaket.


Blogg & Nyheter

Den nya chefens vanligaste misstag

Man kan ju säga tack!

Är du en nej-sägare?

Vad gör ni av era idéer?

Mellanchefens roll i förändring

Koncentration tack!


Mer än en ny pärm i hyllan

Alla utbildningar i vårt öppna program innehåller förberedelse, uppföljning, utbildningsdagar och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet