Academic House utbildningar
"Vill just nu bara få gå till jobbet
och omsätta allt i mitt eget projekt. Stort tack!"
LÄS RECENSIONER
Academic House

Ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildningar för dig som vill utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet. Hos Academic House får du träning och verktyg för att arbeta med ett effektivt och framgångsrikt ledarskap. Under några praktiskt inriktade dagar skaffar du dig viktiga nycklar för olika situationer som du möter som chef och som ledare. Öppna kurser kan du medverka på i Stockholm, Göteborg, Malmö och på Distans.

 

Aktuella ledarskapsutbildningar Nästa kurs
Ledarskap 1 - Ny som chef 10-11 maj Mer info
Ledarskap 2 - Kommunikativt ledarskap 19-20 apr Mer info
Förändringsledning 16-17 okt Mer info
Chef- och ledarprogrammet 10-11 maj Mer info
Ledarskap för projektledareProjekt 3 - Ledarskap för projektledare 8-9 maj Mer info
Förhandlingsteknik 17-18 apr Mer info
Personlig effektivitet 23 maj Mer info
Presentationsteknik 10-11 maj Mer info
Projektprogrammet 24-25 apr Mer info

 

 

Aktuella minikurser för chefer och ledare Datum
Stresshantering 28 mar Mer info
Effektiva möten 4 maj Mer info
Feedback 1 jun Mer info
Kreativa workshops 22 sep Mer info
Konflikthantering 20 okt Mer info
Positiv påverkan 16 nov Mer info

 

 

 

 

Förläng din utbildning med en tillämpningsdel

I flera av våra kurser går det att lägga till en digital tillämpningsdel som förlänger din utbildning med upp till 6 månader. Tillämpningsdelen ger dig ytterligare träning, repetition och gör det lättare att få in de nyvunna kunskaperna i ditt arbete.

 

 

 

 

Förberedelse och uppföljning

Academic House ledarskapsutbildningar är praktiskt inriktade och alla kurser förbereds med ett antal frågor för att tydliggöra behov, mål och effekt. Förberedelsen ger oss även viktig information för att anpassa din kurs efter dina förutsättningar och önskemål. Några månader efter dina kursdagar följer vi upp ditt resultat för att se att du har kunnat dra nytta av de nya kunskaperna. Läs mer om vad som ingår i din ledarskapsutbildning.

 

 

 

 

Minikurs med extra träning

För att förstärka effekten av din ledarskapsutbildning så får du en praktisk och valfri minikurs på köpet. I en minikurs kan du välja att fördjupa dig eller att bredda dina kunskaper inom det ämne som passar dig bäst.

 

 

 

 

Din utbildningslokal

Din utbildning genomförs i moderna lokaler i centrala Stockholm, Göteborg eller Malmö med bekvämt gångavstånd från tåg, flygbussar och flygtåg. I din kursbekräftelse får du exakt tid och plats för din utbildning.

 

 

 

 

Anpassad eller företagsintern ledarskapsutbildning

Alla ledarskapsutbildningar går även utmärkt att genomföra i en anpassad form som företagsintern kurs över hela landet. Den anpassade formen skapar möjligheter att utgå från din organisations utmaningar, modeller och verktyg. Läs mer om Academic House anpassade ledarskapsutbildningar för chefer och ledare eller kontakta oss för mer information.

 

 

 

 

 

 

Minikurs ingår


För att ge dig en extra effekt av din utbildning så bjuder vi dig på en minikurs i ledarskap, kommunikation, projekt eller affärsmannaskap.

 

 

 

Närmaste kursstarter:


Stresshantering 28 mar
Förhandlingsteknik 17-18 apr
Kommunikativt ledarskap 19-20 apr
Effektiv försäljning 19-20 apr
Praktisk projektledning 24-25 apr
Projektledning 1+2 24-27 apr
Projektprogrammet 24 apr
Projektledning fortsättning 26-27 apr

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet