Academic House utbildningar
"Vill just nu bara få gå till jobbet
och omsätta allt i mitt eget projekt. Stort tack!"
LÄS RECENSIONER
Academic House

Ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildningar för dig som vill utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet. Hos Academic House får du träning och verktyg för att arbeta med ett effektivt och framgångsrikt ledarskap. Under några praktiskt inriktade dagar skaffar du dig viktiga nycklar för olika situationer som du möter som chef och som ledare. Öppna kurser kan du medverka på i Stockholm, Göteborg, Malmö och på Distans.

 

Aktuella ledarskapsutbildningar Nästa kurs
Ledarskap 1 - Ny som chef 14-15 feb Mer info
Ledarskap 2 - Kommunikativt ledarskap 19-20 apr Mer info
Förändringsledning 8-9 mar Mer info
Chef- och ledarprogrammet 14-15 feb Mer info
Ledarskap för projektledareProjekt 3 - Ledarskap för projektledare 8-9 maj Mer info
Förhandlingsteknik 21-22 mar Mer info
Personlig effektivitet 9 feb Mer info
Presentationsteknik 7-8 feb Mer info
Projektprogrammet 12-13 dec Mer info

 

 

Aktuella minikurser för chefer och ledare Datum
Konflikthantering 9 dec Mer info
Positiv påverkan 10 feb Mer info
Stresshantering 28 mar Mer info
Effektiva möten 4 maj Mer info
Feedback 1 jun Mer info
Kreativa workshops 22 sep Mer info

 

 

 

 

Förläng din utbildning med en tillämpningsdel

I flera av våra kurser går det att lägga till en digital tillämpningsdel som förlänger din utbildning med upp till 6 månader. Tillämpningsdelen ger dig ytterligare träning, repetition och gör det lättare att få in de nyvunna kunskaperna i ditt arbete.

 

 

 

 

Förberedelse och uppföljning

Academic House ledarskapsutbildningar är praktiskt inriktade och alla kurser förbereds med ett antal frågor för att tydliggöra behov, mål och effekt. Förberedelsen ger oss även viktig information för att anpassa din kurs efter dina förutsättningar och önskemål. Några månader efter dina kursdagar följer vi upp ditt resultat för att se att du har kunnat dra nytta av de nya kunskaperna. Läs mer om vad som ingår i din ledarskapsutbildning.

 

 

 

 

Minikurs med extra träning

För att förstärka effekten av din ledarskapsutbildning så får du en praktisk och valfri minikurs på köpet. I en minikurs kan du välja att fördjupa dig eller att bredda dina kunskaper inom det ämne som passar dig bäst.

 

 

 

 

Din utbildningslokal

Din utbildning genomförs i moderna lokaler i centrala Stockholm, Göteborg eller Malmö med bekvämt gångavstånd från tåg, flygbussar och flygtåg. I din kursbekräftelse får du exakt tid och plats för din utbildning.

 

 

 

 

Anpassad eller företagsintern ledarskapsutbildning

Alla ledarskapsutbildningar går även utmärkt att genomföra i en anpassad form som företagsintern kurs över hela landet. Den anpassade formen skapar möjligheter att utgå från din organisations utmaningar, modeller och verktyg. Läs mer om Academic House anpassade ledarskapsutbildningar för chefer och ledare eller kontakta oss för mer information.

 

 

 

 

 

 

Valfri minikurs ingår


För att ytterligare förstärka effekten av din utbildning så bjuder vi dig som går en öppen kurs på en extra minikurs i ledarskap, kommunikation, projekt eller affärsmannaskap.

 

 

 

Närmaste kursstarter:


Extended DISC Certifiering 6-7 dec
Konflikthantering 9 dec
Praktisk projektledning 12-13 dec
Presentationsteknik 7-8 feb
Personlig effektivitet 9 feb
Positiv påverkan 10 feb
Ledarskap - Ny som chef 14-15 feb
Praktisk projektledning 20-21 feb

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet