Academic House utbildningar
"Vill just nu bara få gå till jobbet
och omsätta allt i mitt eget projekt. Stort tack!"
LÄS RECENSIONER
Academic House

Utbildning hos Academic House

När du går en utbildning hos oss så vill vi att du ska ha största möjliga nytta av din insats. Din kurs är därför byggd i fyra olika steg och du har även möjlighet att välja till ett femte. Utöver dina utbildningsdagar så får du i alla öppna kurser en uppstartsdel, uppföljning och ett extra träningstillfälle. Du kan också välja till en tillämpningsdel efter kursen som tillval.

 

1. Uppstartsdel med förberedande frågor

Redan när du bokar din plats så får du en inbjudan till uppstartsdelen av din kurs. Denna genomför du online i vår lärplattform Academic House Learn vid tid och plats som passar dig. Du kan med andra ord påbörja din utbildning direkt när du bokar.

I uppstartsdelen får du verktyg för att dra nytta av dina nya kunskaper efter kursen. I denna del får du även svara på några frågor som hjälper oss att anpassa utbildningen efter dina förutsättningar.

uppstartsdel i din utbildning

 

2. Kursdagar

Tillsammans med övriga kursdeltagare får du kunskap, diskussion, övning och erfarenhetsutbyte med stöd från din kursledare. Dagarna är praktiskt inriktade och har som målsättning att du ska ha konkreta saker att arbeta med direkt när du kommer tillbaka från din utbildning.

För dig som går ett av våra utbildningsprogram ingår även en Extended DISC personprofil som ger dig ytterligare stöd i ditt fortsatta arbete.

kursdagar

 

3. Uppföljning och material

En tid efter dina kursdagar så återkommer vi och följer upp kursen för att se hur du har haft möjlighet att använda dina nya kunskaper. Du får reflektera över kursens innehåll och se hur du på bästa sätt kan dra nytta av den.

Efter kursen så har du även tillgång till ditt personliga konto i Academic House Learn där du kan hämta dokumentation och eventuella mallar och checklistor som hör till kursen.

uppföljning av din utbildning

 

4. Valfri minikurs

För att ge dig ytterligare möjlighet till utveckling så bjuder vi på en kostnadsfri plats på en minikurs till alla deltagare i våra öppna utbildningar. Minikursen ger dig möjlighet att fördjupa dig i ett ämne och få ännu ett träningstillfälle.

valfri minikurs

 

5. Tillämpningsdel (möjligt tillval)

För flera av våra kurser så har du också möjlighet att välja till en tillämpningsdel med Blended Learning. Denna ger dig stöd för att implementera dina nya kunskaper på din arbetsplats. Under en period efter dina utbildningsdagar får du repetition, påminnelser och uppgifter att genomföra i vår lärplattform Academic House Learn.

effekt i din utbildning
Projektprogrammet


Skaffa dig verktyg för att driva framgångsrika projekt. Projektprogrammet ger dig praktisk träning och metoder för att leda projekt som når uppsatta mål.

 

 

 

Minikurs på köpet


För att förstärka effekten av din utbildning så bjuder vi dig som går en öppen kurs på ett extra träningstillfälle.

 

 

 

Börja din utbildning direkt


Nu kan du börja direkt när du anmäler dig. I alla öppna kurser ingår en förberedande uppstartsdel som hjälper dig att få större nytta av din kurs.

 

 

 

Närmaste kursstarter:


Konflikthantering 2 jun
Ledarskap för projektledare 7-8 jun
Personlig effektivitet 9 jun
Förhandlingsteknik 14-15 jun
Praktisk projektledning 27-28 jun
Projektprogrammet 27 jun
Praktisk projektledning 29-30 aug
Extended DISC Certifiering 1-2 sep

 

 

 

Är ni flera personer?


Har dina kollegor också behov av ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Titta då närmare på våra förmånliga kurspaket.

 

 

 

Distansutbildning


Vill du medverka på kursen på distans? Inga problem, i många av våra utbildningar kan du delta online på samma sätt som om du var på plats på riktigt.

 

 

 

Referenser


"Bra och tydlig information, engagerad samt inspirerande utbildare, bra övningar - aha upplevelser."
Helene Öst, STIM

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet