Academic House

Utbildning hos Academic House

När du går en utbildning hos oss så vill vi att du ska ha största möjliga nytta av din insats. Din kurs är därför byggd i fyra olika steg och du har även möjlighet att välja till ett femte. Utöver dina utbildningsdagar så får du i alla öppna kurser en uppstartsdel, uppföljning och ett extra träningstillfälle. Du kan också välja till en tillämpningsdel efter kursen som tillval.

 

1. Uppstartsdel med förberedande frågor

Redan när du bokar din plats så får du en inbjudan till uppstartsdelen av din kurs. Denna genomför du online i vår lärplattform Academic House Learn vid tid och plats som passar dig. Du kan med andra ord påbörja din utbildning direkt när du bokar.

I uppstartsdelen får du verktyg för att dra nytta av dina nya kunskaper efter kursen. I denna del får du även svara på några frågor som hjälper oss att anpassa utbildningen efter dina förutsättningar.

uppstartsdel i din utbildning

 

2. Kursdagar

Tillsammans med övriga kursdeltagare får du kunskap, diskussion, övning och erfarenhetsutbyte med stöd från din kursledare. Dagarna är praktiskt inriktade och har som målsättning att du ska ha konkreta saker att arbeta med direkt när du kommer tillbaka från din utbildning.

För dig som går ett av våra utbildningsprogram ingår även en Extended DISC personprofil som ger dig ytterligare stöd i ditt fortsatta arbete.

kursdagar

 

3. Uppföljning och material

En tid efter dina kursdagar så återkommer vi och följer upp kursen för att se hur du har haft möjlighet att använda dina nya kunskaper. Du får reflektera över kursens innehåll och se hur du på bästa sätt kan dra nytta av den.

Efter kursen så har du även tillgång till ditt personliga konto i Academic House Learn där du kan hämta dokumentation och eventuella mallar och checklistor som hör till kursen.

uppföljning av din utbildning

 

4. Valfri minikurs

För att ge dig ytterligare möjlighet till utveckling så bjuder vi på en kostnadsfri plats på en minikurs till alla deltagare i våra öppna utbildningar. Minikursen ger dig möjlighet att fördjupa dig i ett ämne och få ännu ett träningstillfälle.

valfri minikurs

 

5. Tillämpningsdel (möjligt tillval)

För flera av våra kurser så har du också möjlighet att välja till en tillämpningsdel med Blended Learning. Denna ger dig stöd för att implementera dina nya kunskaper på din arbetsplats. Under en period efter dina utbildningsdagar får du repetition, påminnelser och uppgifter att genomföra i vår lärplattform Academic House Learn.

effekt i din utbildning
Distansutbildning

Vill du medverka på distans? Inga problem, i många av våra utbildningar kan du delta online.


Projektprogrammet

Skaffa dig de viktiga verktygen för att leda och medverka i framgångsrika projekt. Projektprogrammet ger dig praktisk träning och metoder för att arbeta i projekt som når uppsatta mål.


Referenser

"Bra och tydlig information, engagerad samt inspirerande utbildare, bra övningar - aha upplevelser."
Helene Öst, STIM


Fri minikurs

För att förstärka effekten av din utbildning så bjuder vi våra deltagare i öppna kurser på ett extra träningstillfälle.


Starta direkt när du bokar

Nu kan du påbörja din utbildning direkt. I alla öppna kurser ingår en uppstartsdel som hjälper dig att få större nytta av din kurs.


Utveckla dig i:

Praktisk projektledning

2-3 feb

Leda på distans

4 feb

Presentationsteknik

7-8 feb

Personlig effektivitet

10 feb

Praktisk projektledning

16-17 feb

Förändringsledning

9-10 mar

Feedback

11 mar

Ledarskap - Ny som chef

14-15 mar


Är ni flera personer?

Har dina kollegor också behov av ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Titta då närmare på våra förmånliga kurspaket.


Vad ingår i din kurs?

Alla utbildningar i vårt öppna program innehåller förberedelse, uppföljning, utbildningsdagar och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet