Academic House kurser och utbildningar
"Mycket bra kursledare.
Kan varmt rekommendera denna kurs!"
LÄS RECENSIONER
Academic House

Lediga tjänster och uppdrag

 

Just nu söker vi inte aktivt efter nya medarbetare. Men ibland ändras saker snabbt så om du är intresserad av en framtida anställning eller uppdrag: Skicka din cv/konsultprofil och några rader om hur just du kan hjälpa våra kunder att utvecklas i projekt, ledarskap eller affär. Om du har en egen utbildning som du tycker att vi saknar i vårt kursutbud så får du naturligtvis gärna även presentera den.

 

Vem är du?

Vi tror att du som söker uppdrag som konsult eller utbildare hos oss har gedigen och framgångsrik erfarenhet inom ditt specialistområde, till exempel som chef eller projektledare. Du är uppdaterad och bekväm i aktuell teori, forskning och debatt inom området. Du är också en skicklig facilitator och pedagog med förmågan att lyssna, inspirera och engagera. Ett grundkrav är att du har en akademisk examen, minst 5 års praktisk erfarenhet av ditt område samt mycket goda referenser från tidigare utbildningsuppdrag.

 

Vilka är vi?

Academic House genomför uppdrag och utbildningar hos ett stort antal företag och organisationer. Vi arbetar efter en strukturerad process för att säkerställa efterfrågade resultat. Våra konsulter har erfarenhet av såväl egna kvalificerade uppdrag och anställningar som av att ha rollen som utbildare, tränare och facilitator.

 

Skicka din ansökan till apply(at)academichouse.se så kommer vi att höra av oss när vi behöver förstärkning på ditt område.

Närmaste kursstarter


Praktisk projektledning 29-30 aug
Projektprogrammet 29 aug
Projektledning 1+2 29 aug
Presentationsteknik 11-12 sep
Chef- och Ledarprogrammet 16 sep
Ledarskap - Ny som chef 16-17 sep
Förändringsledning 18-19 sep
Personlig effektivitet 19 sep

 

 

 

Vad ingår i kursen?


I Academic House öppna utbildningar ingår:
  • Digital uppstartsdel med individuella frågor
  • Lärarledda kursdagar
  • Uppföljning efter din kurs
  • Valfri halvdags minikurs
  • Dokumentation
  • Intyg/Certifikat
I flera utbildningar så kan du även lägga till en digital tillämpningsdel. Under 6 månader efter kursen får du repetition, övningar och träning att genomföra på din arbetsplats.

 

 

 

Starta när du bokar


Påbörja din utbildning direkt när du anmäler dig. I alla öppna utbildningar ingår en uppstartsdel som ger dig stöd för att dra nytta av din kurs.

 

 

 

Referenser


"Tack för två otroligt givande dagar. Jag är mycket nöjd och jag fick ut massor av dem."
Susanne Karlsson, Svenska infra och anläggningsbyggarna AB

 

 

 

Kurspaket - när ni är flera


Vill ni ta ett gemensamt grepp kring projekt, ledarskap, kommunikation eller affärsmannaskap? Ta då en titt på våra kurspaket.

 

 

 

Aktuella minikurser


Kreativa workshops 20 sep
Stresshantering 18 okt
Effektiva möten 15 nov
Feedback 13 dec
Konflikthantering 7 feb
Positiv påverkan 21 mar

 

 

 

Utveckla ert samarbete


Utveckla gruppen och förstärk er interna och externa kommunikation. Genom en Extended DISC person- eller grupprofil så skapar ni möjligheter till bättre samarbeten, färre missförstånd och mindre konflikter.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet