Utbildare, konsulter och kursledare

Hos Academic House möter du några av Sveriges främsta utbildare och konsulter inom ledarskap, projektledning, kommunikation och affärsmannaskap. De arbetar till vardags i varierande uppdrag och kan därför dra nytta av erfarenheterna från olika branscher, organisationer och problemställningar. Allt för att ge dig den träning och utbildning som främjar din egen utveckling. Här möter du ett urval av våra konsulter.

 
Anna Theisz Berglund

Anna är beteendevetare med inriktning på Organizational Behavior Management (OBM), psykologi och kognition. Hon har bakgrund från utveckling av medarbetar- och arbetsmiljöfrågor inom både den offentliga och den privata sektorn. Anna är en populär tränare och föreläsare inom personlig effektivitet, stresshantering, beteendeförändringar samt om den hjärnvänliga arbetsplatsen. Anna kommer du i kontakt med på anna.t.berglund(at)academichouse.se
Birgitta Birkenfalk

Birgitta är pedagog med inriktning på kommunikation och kommunikativt ledarskap. Hon agerar ofta som moderator och facilitator vid konferenser och seminarier där ett dialoginriktat lärande står i fokus. Birgitta arbetar även som handledare i situationsanpassat ledarskap för grupper. Birgitta kommer du i kontakt med på birgitta.birkenfalk(at)academichouse.com.
Eva Willstrand

Eva har mångårig erfarenhet från kommunikationsarbete i stora internationella verksamheter såsom Scandinavian Airlines, Saab Technologies och Lantmännen. Hon har arbetat i såväl ledande positioner som i specialistroller. Idag fokuserar hon främst på utbildning, rådgivning och processledning med fokus på kommunikation och ledarskap. Eva kommer du i kontakt med på eva.willstrand(at)academichouse.se.
Gunnar Lindebo

Gunnar har över 15 års erfarenhet av att leda och utveckla organisationer i olika branscher och arbetar idag med utbildning i förhandlingsteknik och projektarbete. Gunnar är en mycket skicklig utbildare som uppskattas för sin förmåga att konkretisera verktyg och omsätta teori i praktiken. Gunnar kommer du i kontakt med på gunnar.lindebo(at)academichouse.com
Karl Fernström

Karl har lett såväl stora internationella som små lokala projekt inom affärs-, organisations- och teknikutveckling. Han har arbetat med former för projektarbete sedan 20 år och har även implementerat och drivit projektkontor. Karl är en uppskattad tränare och föreläsare och arbetar idag som rådgivare, utbildare och som VD på Academic House. Karl kommer du i kontakt med på karl.fernstrom(at)academichouse.se.
Lena Malmsten-Bäverstam

Lena är examinerad språkkonsult och har lång erfarenhet som redaktör och språkvårdare. Idag utbildar hon både inom arbetsliv och för studenter på universitetsnivå. Lena har förmågan att på ett praktiskt, intresseväckande och effektivt sätt leverera kunskaper som direkt kan omsättas i praktiken. Lena kommer du i kontakt med på lena.malmsten-baverstam(at)academichouse.com.
Magnus Österholm

Magnus har över 20 års erfarenhet som projekt- och programledare i stora och mindre projekt inom teknikutveckling och förändringsledning. Han har sin bakgrund inom industri och telekom och är en uppskattad utbildare och föreläsare som har glimten i ögat. Varje kurs ska ge deltagarna lättillgängliga och konkreta kunskaper att omsätta i sitt yrkesliv. Magnus kommer du i kontakt med på magnus.osterholm(at)academichouse.se.
Mikael Jälefors

Mikael har arbetat med förändringar och med projekt under hela sitt yrkesverksamma liv. Han har bland annat stor erfarenhet från teknisk utveckling och arkitektur. Mikael är en driven och mycket uppskattad utbildare med en god förmåga att entusiasmera sina kursdeltagare och få dem att ta till sig nya tankebanor. Mikael kommer du i kontakt med på mikael.jalefors(at)academichouse.com.
Ulrika Sandborg

Ulrika har drygt 20 års erfarenhet av försäljning, marknadsföring och affärsmannaskap. Ulrika är en positiv och driven tränare med förmågan att omsätta teori i praktiken. Idag är hon fokuserad på utveckling av försäljningsorganisationer och säljstilar. Hon är specialiserad inom analys, identifiering och avhjälpning av säljhinder. Ulrika kommer du i kontakt med på ulrika.sandborg(at)academichouse.com.
08-55 11 21 00
Kontakta oss
Hitta till ossProjektprogrammet

Medverka i en projektledningsutbildning som ger praktiska verktyg för att lyckas i dina projekt. Du får träning och metoder för att leda och arbeta med framgångsrik projektledning.


Referenser

"Alla konstruktiva förslag och tips. Precis vad jag behövde!"
Sara Gustafson, PEAB Sverige AB


Fri minikurs

För att ytterligare förstärka effekten så bjuder vi alla deltagare i vårt öppna program på ett extra och valfritt träningstillfälle.


Förstärk dina resultat

Att införa nya arbetssätt eller förverkliga idéer och lösningar är en utmaning. Tillsammans med vårt konsultstöd får du verktyg som säkerställer dina resultat!


Utveckla dig i:

Ledarskap för projektledare

10-11 dec

Praktisk kommunikation

12-13 dec

Effektiv försäljning

11-12 dec

Praktisk kommunikation

12-13 dec

Projektledning fortsättning

12-13 dec

Praktisk projektledning

16-17 jan


Flera personer?

Har du kollegor som önskar en ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Se då närmare på våra förmånliga paket.


Person- och Grupprofil

Utveckla din grupp och förstärk er kommunikation. Genom en Extended DISC person- eller grupprofil skapar du förutsättningar för bättre samarbeten.


Mer än en ny pärm i hyllan

Alla utbildningar i det öppna programmet innehåller förberedelse, uppföljning, utbildningsdagar och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet