Academic House

Så använder du din utbildningspeng för detta år


Använd din utbildningsbudget

Har du behövt pausa dina planer på utbildning i år? Det kan i värsta fall betyda att din utbildningsbudget "fryser inne". Men den behöver inte göra det. Beroende på när du vill medverka på din utbildning och hur många ni är som ska gå den så har du möjlighet att boka nu men gå senare. Här får du tre olika sätt att säkerställa årets kompetensutveckling.

 

 

Boka före årsskiftet

Om du bokar före årsskiftet så skickas fakturan under detta år. Just nu erbjuder vi även fri ombokning om du får förhinder till ditt valda tillfälle. Du kan då välja att medverka på distans eller på ett senare tillfälle av kursen.

Öppna kurser

 

 

Kurspaket

Kurspaket - om ni är flera

Om ni är flera så är ett kurspaket en bra investering. Ni får då ett bestämt antal kursdagar vilka räknas av i takt med att ni nyttjar dem. Paketen kan användas av alla inom er organisation och gäller för hela vårt öppna kursutbud. Boka före årsskiftet så skickas fakturan detta år.

 

 

Flexibelt kursdatum

Om du ännu inte vet när du kan medverka på din kurs så kan du boka Flexibelt kursdatum. Du har då möjlighet att vänta med att bestämma datum för din medverkan. Boka före årsskiftet så skickas fakturan detta år.

Flexibelt kursdatum

08-55 11 21 00
Kontakta ossDistansutbildning

Har du inte möjlighet att medverka på plats i kurslokalen? Ingen fara, du kan medverka på de flesta av våra utbildningar på distans.


Projektprogrammet

Academic House Projektprogram ger dig verktyg för att leda och medverka i lyckade projekt. Du får praktisk träning och metoder för att arbeta i projekt som når uppsatta mål.


Referenser

"Bra och tydlig information, engagerad samt inspirerande utbildare, bra övningar - aha upplevelser."
Helene Öst, STIM


Ekonomiskt stöd för kompetensinsatser

Regeringen har fattat beslut om att ge stöd för kompetensutveckling i samband med korttidsarbete.


Fri minikurs

För att förstärka effekten av din utbildning så bjuder vi våra deltagare i öppna kurser på ett extra och valfritt träningstillfälle.


Förstärk dina resultat

Att införa nya arbetssätt och lösningar eller förverkliga idéer kan vara en utmaning. Tillsammans med våra konsulter och kursledare så får du verktyg för att nå dina mål!


Utveckla dig i:

Effektiv försäljning

25-26 jan

Praktisk projektledning

1-2 feb

Presentationsteknik

8-9 feb

Praktisk projektledning

10-11 feb

Att leda på distans

12 feb

Personlig effektivitet

15 feb


Är ni flera personer?

Har dina kollegor också behov av ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Titta då närmare på våra förmånliga kurspaket.


Vad ingår i din kurs?

Alla utbildningar i vårt öppna program innehåller förberedelse, uppföljning, utbildningsdagar och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet