Arbeta smartare på hjärnans villkor


Din hjärna på jobbet

Blir du störd i ditt arbete? Har du någon gång fattat ett beslut som du varit osäker på? Har du många bollar i luften eller har du upplevt känslan av att bli förbigången i något som är viktigt? Då är detta kursen för dig. Genom att skaffa dig insikt i hur din hjärna fungerar på jobbet så lägger du en grund för bättre beslutsfattande och utvecklade relationer. Och inte minst, du kommer att må bättre.

Om minikursen | Ur innehållet | Målgrupp | Sagt av tidigare deltagare | Praktiska fakta

Idag är det inte ovanligt att störningar äter upp mer än 25% av en arbetsdag. Detta skapar stressfyllda miljöer och situationer där vi riskerar konflikter, dåliga beslut och ohälsa.

I dagens teknik-, informations- och kunskapssamhälle behöver vi hitta nya arbetssätt som passar våra fysiska förutsättningar. Genom att skaffa dig insikt i din hjärnas möjligheter och begränsningar så skapar du förutsättningar för att fatta bättre beslut, minska antalet konflikter och uppleva mindre stress.

Denna utbildning kan förberedas med en Extended DISC personanalys som ger dig insikt i ditt eget och dina medarbetares beteende och kommunikation. Läs mer här om Extended DISC.

 

Din hjärna på jobbet


Plats och Datum:
17 maj Stockholm Boka
09.00-12.00

Kursen Din hjärna på jobbet ges även i anpassad form som intern utbildning. Läs mer här eller kontakta oss för mer information.Plats:
Stockholm - Academic House lokaler på Torsgatan 30, kort gångavstånd från Stockholms Centralstation, Cityterminalen (flygbussar) och Arlanda Express, se karta.
Malmö och Göteborg - Centralt läge, exakt plats meddelas i bekräftelsen.


Pris: 3.450 kr

Du som tidigare har gått en ordinarie öppen kurs hos Academic House får närvara fritt på en valfri minikurs. Läs mer här. Alla priser ex moms.


Kontakta migOm kursen Din hjärna på jobbet

Under kursen tittar vi på hur vår hjärna fungerar i situationer som vi möter på arbetet. Vi går igenom viktiga förutsättningar, begränsningar och möjligheter för att fatta bra beslut, skapa goda relationer och uppnå bra resultat. Genom övningar, praktiska exempel och diskussion identifierar vi arbetssätt som hjälper oss att nå bättre resultat.

|  Till sidans topp |

Ur innehållet

  • Hjärnans sociala egenskaper
  • Vad händer när jag blir störd?
  • Förutsättningar för bra beslutsfattande
  • Skapa goda resultat med rätt relationer
  • Hur påverkar känslor vårt resultat?
  • Konsten att hålla många bollar i luften
  • Planering och prioritering i hjärnans perspektiv

|  Till sidans topp |Kursens mål

Efter kursen har du insikt och verktyg för att använda hjärnans resurser på ett effektivt sätt. Du har förståelse för hjärnans möjligheter och begränsningar samt insikt i hur du kan organisera ditt arbete, skapa goda relationer och minska onödiga konflikter.

|  Till sidans topp |Sagt om kursen Din hjärna på jobbet


"Precis som vid förra kursen jag deltog i hos er så är jag jättenöjd. Mycket intressant kurs, mycket bra kursledare, bra upplägg, lagom doser föreläsning/eget arbete/grupparbete. Bra tillvaratagen tid- en kort kurs på tre timmar, men jag gick därifrån med kunskap och inspiration som många timmars studietid. Ni har helt enkelt suveräna kursledare och jag blir bara sugen på att delta på fler kurser. Dessutom har jag konkret hjälp av insikter jag fått, som förbättrar mitt arbete och då även mitt resultat."
Karin Bergqvist, Barnfonden, våren 2015


"Jag pratade precis med mina kollegor om kursen i fredags. Jag var jättenöjd och den gav mycket att tänka på och användbara tips till mitt arbete. Och jättebra att det går kurser även i Malmö nu. Kommer absolut att rekommendera era andra kurser till mina kollegor. Lokalen var bra och lätt att ta sig till. Så stort tack för en trevlig kurs!"
Annika Sundström, VA Syd, våren 2015


"Verkligen stort tack för en bra utbildning. Jag är mycket nöjd med båda de utbildningar jag gått hos er och skulle inte tveka att rekommendera er för kollegor eller andra. Upplägget på minikursen var bra och lagom omfattande för de tre timmarna vi hade. Mycket bra med så många övningar. Trots att vi bara hade tre timmar på oss tycker jag att jag lärde mig mycket och framförallt en hel del konkret som jag har användning för i mitt dagliga arbete. Lokalen är också bra, ligger centralt och är lätt att hitta till."
Emelie Grönsterwall, Midsona, våren 2015


|  Till sidans topp |


08-55 11 21 00
Kontakta oss
Hitta till ossReferenser

"Fantastisk möjlighet att få öva praktiskt i en trygg miljö med kompetent handledning. Stort tack till kursledaren."
Martina Bruzelius, Vasamuséet


Stockholm, Göteborg, Malmö... eller där du vill!

Academic House öppna utbildningar medverkar du på i Stockholm, Göteborg och Malmö. Interna kurser, föreläsningar, analyser och konsultuppdrag inom projektledning, ledarskap, kommunikation och affärsmannaskap genomför vi där det passar dig och dina kollegor bäst.


Flexibelt datum

Är det svårt att hinna med din egen utveckling? Kanske många saker som "bara" ska bli klara först? Börja då redan idag men anpassa dina kursdatum till när det passar in i din kalender.


Aktuella minikurser

Effektiva möten

16 nov

Positiv påverkan

19 nov

Stresshantering

14 dec

Kreativa workshops

1 feb

Positiv påverkan

19 feb

Effektiv feedback

8 mar


Nyheter och forskning

Vi håller koll på omvärlden. Ta del av nyheter, artiklar och forskning inom ledarskap, kommunikation, projektledning och affärsmannaskap.


Ta med kursledaren hem!

Att utveckla nya arbetssätt, idéer och lösningar är en utmaning. Tillsammans med vårt konsultstöd har du möjlighet att nå ett ännu bättre resultat!


Chef- och ledarprogrammet

Gå en ledarskapsutbildning som ger dig verktyg och träning för ett effektivt, framgångsrikt och hållbart ledarskap.


Person- och Grupprofil

Utveckla er som grupp och förstärk er kommunikation. Genom en Extended DISC person- eller grupprofil skapar du förutsättningar för en fungerande och hållbar kommunkation.


Utveckla dig i:

Ledarskap - Ny som chef

20-21 nov

Presentationsteknik

26-27 nov

Praktisk projektledning

26-27 nov

Kommnunikativt ledarskap

28-29 nov

Förändringsledning

28-29 nov

Praktisk projektledning

3-4 dec

Kompetenspaketet

Halva priset på din utbildning, fria minikurser, rabatt på böcker och din egen utbildningscoach under ett års tid. Utveckla dig och dina medarbetare med Academic House kompetenspaket.


Projektprogrammet

Gå en projektledningsutbildning som ger dig verktyg och metoder för att leda, planera och arbeta i framgångsrika projekt.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet