Academic House utbildningar
"Vill just nu bara få gå till jobbet
och omsätta allt i mitt eget projekt. Stort tack!"
LÄS RECENSIONER
Academic House

Distansutbildningar i ledarskap, projekt och kommunikation


Distansutbildning och Tillämpningskurser

Har du inte möjlighet att närvara på plats i en utbildning? Inga problem, vi erbjuder i dagsläget tre olika sätt att medverka i våra utbildningar på distans. Inom kort erbjuder vi även ett fjärde sätt för dig som vill ha en flexibel kalender för din utbildning i ledarskap, projekt eller kommunikation.

 

 

Academic House Distans

Med Academic House Distans så medverkar du vid ett av våra ordinarie kurstillfällen men gör det via dator från din arbetsplats eller hemifrån. Dina kurskollegor finns i kurslokalen eller medverkar även de på distans.

Distansutbildning

 

 

Onlineutbildning

Academic House Online

I Academic House Online medverkar du och alla övriga kursdeltagare på distans från era arbeten eller hemifrån. Du får samma utbildning som i ett ordinarie tillfälle och får bra möjligheter till diskussion, träning och övningar tillsammans med dina kurskollegor.

 

 

Tillämpning med Blended learning

Efter en Academic House Distans-, Academic House Online- eller en ordinarie klassrumsutbildning så kan du förlänga din kurs med en tillämpningsdel med Blended Learning. Under 6 månader får du träning i din vardag och stöd i att komma igång med nyvunna kunskaper, metoder och verktyg i ditt arbete.

Blended learning

 

 

e-learning

E-learning (kommer inom kort)

Med e-learning kan du medverka i en utbildning vid en tid och på en plats som du själv bestämmer. Våra e-learningkurser är korta och avgränsade inom specifika områden för att de ska vara enkla att komma igång med för att du snabbt ska kunna få konkret nytta av innehållet.

 

 

 

Minikurs ingår


För att få ännu mer effekt av din utbildning så bjuder vi dig på en valfri extra halvdags minikurs i ledarskap, kommunikation, projekt eller affärsmannaskap.

 

 

 

Närmaste kursstarter


Praktisk projektledning 29-30 aug
Projektprogrammet 29 aug
Projektledning 1+2 29 aug
Presentationsteknik 11-12 sep
Chef- och Ledarprogrammet 16 sep
Ledarskap - Ny som chef 16-17 sep
Förändringsledning 18-19 sep
Personlig effektivitet 19 sep

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet