Academic House

Distansutbildningar i ledarskap, projekt och kommunikation


Distansutbildning

Har du inte möjlighet att närvara på plats i en utbildning? Inga problem, vi erbjuder i dagsläget tre olika sätt att medverka i våra utbildningar på distans. Inom kort erbjuder vi även ett fjärde sätt för dig som vill ha en flexibel kalender för din utbildning i ledarskap, projekt eller kommunikation.

 

 

Academic House Distans

Med Academic House Distans så medverkar du vid ett av våra ordinarie kurstillfällen men gör det via dator från din arbetsplats eller hemifrån. Dina kurskollegor finns i kurslokalen eller medverkar även de på distans.

Distansutbildning

 

 

Onlineutbildning

Academic House Online

I Academic House Online medverkar du och alla övriga kursdeltagare på distans från era arbeten eller hemifrån. Du får samma utbildning som i ett ordinarie tillfälle och får bra möjligheter till diskussion, träning och övningar tillsammans med dina kurskollegor.

 

 

Blended learning

Efter en Academic House Distans-, Academic House Online- eller en ordinarie klassrumsutbildning så kan du förlänga din kurs med Blended Learning. Under 6 månader får du träning i din vardag och stöd i att komma igång med nyvunna kunskaper, metoder och verktyg i ditt arbete.

Blended learning

 

 

e-learning

E-learning (kommer inom kort)

Med e-learning kan du medverka i en utbildning vid en tid och på en plats som du själv bestämmer. Våra e-learningkurser är korta och avgränsade inom specifika områden för att de ska vara enkla att komma igång med för att du snabbt ska kunna få konkret nytta av innehållet.


08-55 11 21 00
Kontakta ossDistansutbildning

Har du inte möjlighet att komma till din kurslokal? Ingen fara, du kan medverka på de flesta av våra utbildningar på distans.


Projektprogrammet

Academic House Projektprogram ger dig verktyg för att leda och medverka i lyckade projekt. Du får praktisk träning och metoder för att arbeta i projekt som når uppsatta mål.


Referenser

"Bra och tydlig information, engagerad samt inspirerande utbildare, bra övningar - aha upplevelser."
Helene Öst, STIM


Fri minikurs

För att förstärka effekten av din utbildning så bjuder vi våra deltagare i öppna kurser på ett extra och valfritt träningstillfälle.


Förstärk dina resultat

Att införa nya arbetssätt och lösningar eller förverkliga idéer kan vara en utmaning. Tillsammans med våra konsulter och kursledare så får du verktyg för att nå dina mål!


Utveckla dig i:

Kommunikativt ledarskap

3-4 nov

Förhandlingsteknik

3-4 nov

Personlig effektivitet

5 nov

Praktisk projektledning

9-10 nov

Förändringsledning

11-12 nov

Extended DISC Certifiering

12-13 nov


Är ni flera personer?

Har dina kollegor också behov av ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Titta då närmare på våra förmånliga kurspaket.


Blogg & Nyheter

Surfar du i svartvitt?

Den nya chefens vanligaste misstag

Man kan ju säga tack!

Är du en nej-sägare?

Vad gör ni av era idéer?

Mellanchefens roll i förändring


Vad ingår i din kurs?

Alla utbildningar i vårt öppna program innehåller förberedelse, uppföljning, utbildningsdagar och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet